Komandinis el. parašo funkcionalumas 

Vieniems elektroninis parašas aktualus vos kelis kartus per metus, tuo tarpu kitiems šis asmens tapatybės identifikacijos ir elektroninių dokumentų pasirašymo įrankis, kaip ir patys elektroniniai dokumentai – kasdienybė. Tad, norėdami pasiūlyti geriausią variantą funkcionalumo bei kainos atžvilgiu, „Elpako“ vartotojams esame paruošę skirtingus paslaugų planus.

Verslui skirtas planas „Komandoms“  

Šiuo planu besinaudojančių darbuotojų skaičius nėra ribojamas, tad tai – neabejotinai geriausias pasirinkimas tiek nedideliems verslams, turintiems vos porą darbuotojų, tiek stambioms įmonėms, sudarytoms iš atskirų padalinių. Planas „Komandoms“ skirtas ne tik elektroninių dokumentų pasirašymui, bet ir leidžia visiems turintiems asmenims dirbti su ta pačia informacija. Tokiu būdu ne tik išvengiama „sugedusio telefono“ situacijos, kai perduodama netiksli pavėluota informacija, bet ir gerokai išauga darbų efektyvumas. Pavyzdžiui, užuot nešiojamus dokumentus po visą biurą ir laukus, kol juos pasirašys kiekvienas asmuo, dokumentų pasirašymas el. parašu šį procesą gerokai pagreitina ir supaprastina. 

Lyginant su kitais mūsų planais („Nemokamas“ ir „Asmeninis“), planas „Komandoms“ daugiausiai, net 40 nemokamų el. parašų kiekvienam komandos nariui per mėnesį. Viršijus šį limitą, dokumentų pasirašymas kainuos vos 0,30 ct už vieną parašą. Elektroninių tikrinimas bei įkeliamų dokumentų dokumentų vieta nėra ribojami. 

Be funkcijų, suteikiamų su kitais planais (ADOC, PDF, PDF-LT, ASIC formatų dokumentų pasirašymas el. parašu, dokumentų paieška, kvietimo dokumentą pasirašyti kitam asmeniui), planas „Komandoms“ galimybėmis, orientuotis į produktyvų komandinį darbą: dokumento veiksmų istorija , priminimai apie pasirašymą, bendra sąskaita komandai, bendras komandos dokumentų valdymas. 

 

Pagrindinės komandinio elektroninio pasirašymo funkcijos 

Dokumento veiksmų istorija 

Aiškinti kolegai, ką ir kokius pakeitimus nustato viename ar kitame dokumente – tolygus to paties darbo atlikimui du kartus ir, sutikite, yra tiesiog laiko šviesimas. Dokumentų veiksmų istorija – plano „Komandoms“ funkcija, kuria galite naudotis, matysite, kurkite dokumentą Jūsų komandos narys ar Jūs pats ir, remdamiesi šia informacija, galite tęsti darbą. 

Priminimai apie pasirašymą 

Direktorius, užsikrovęs darbai, jau kelios dienos neprisiruošia pasirašyti Jūsų atostogų prašymo? Tiesiog pasinaudokite priminimo apie dokumento pasirašymą ir net neabejojame, kad vadovo el. parašas netrukus atsidurs ant Jums aktualaus dokumento. Tai – tik pats elementariausias, kaip ši funkcija gali pagreitinti pavyzdį procesus. O, kaip žinia, verslo pasaulyje laikas – pinigai. 

Bendra sąskaita komandai 

Užsisakius šį planą, yra paruošiama bendra sąskaita visai komandai, o ne kiekvienam jos nariui atskirai. Vadinasi, buhalteris ar kitas asmuo, atsakingas už įmonės mokesčius, iš karto gali ją apmokėti, o ne laukti, kol kiekvienas darbuotojas atsiųs savo individualią sąskaitą. Taip, išvengiant nereikalingų darbų, taupomas brangus kiekvieną dirbančiojo laikas.  

Bendras komandos dokumentų valdymas 

Visi komandos nariai gali dirbti su tais pačiais dokumentais (pavyzdžiui, sutartys, sąskaitos, prašymai, projektai ir pan.), bet vadovas ar kitos komandos komandos administravimas kiekvienam jų gali suteikti visokias teises. Pavyzdžiui, vienos komandos narys gali turėti teisę tik peržiūrėti el. dokumentus, kitus – dokumentus redaguoti, tvirtinti el. parašu, koreguoti, dalintis su kitais komandos nariais ir kita. 

Jei dar to nepadarėte, užsisakykite planą „ Komandoms “ jau dabar ir paverskite savo komandinį darbą veiksmingesniu ir rezultatyvesniu procesu!